|
axali seriali
|
|
| giorgi | Дата: კვირა, 2007-06-10, 11:56 PM | Сообщение # 31 |
 meamboxe var:)
Статус: Offline
| marizza, | Quote (marizza) | | giorgi, xo eg unda mozebno | ravi vcdi, da ra ebnazec iqneba, iqneb vnaxo bolo seria, mag serials Zaan didxans vuyurebdi, darCenili iyo ramdenime seria da Sewyvites magis Cveneba
|
| |
|
|
| elly | Дата: Понедельник, 2007-06-11, 7:29 PM | Сообщение # 32 |
 male meamboxe ikneba:)
| | Quote (nicka) | orshabatidan rustavze ragac axali seriali iwyeba. memgoni FM4 kvia. reklama vnaxe da amboben ro rebeldes shemkmnelebisgan ari tu tvalebshi rame ar mchirs tomasi da pablo unda tamashobdnen kide vigac miasnairi gogoa. me albat vuyureb da tkven ras apirebt? | gamoricxulia me vnaxe reklama da meamboxeebis shemqmnelebisganac ar aris imitom rom arcerti ar gavda arc tomass da arc pablos da kidev cris morenas egeti proeqti ar aqvs
|
| |
|
|
| giorgi | Дата: Понедельник, 2007-06-11, 7:42 PM | Сообщение # 33 |
 meamboxe var:)
| elly, | Quote (elly) | | gamoricxulia me vnaxe reklama da meamboxeebis shemqmnelebisganac ar aris imitom rom arcerti ar gavda arc tomass da arc pablos da kidev cris morenas egeti proeqti ar aqvs | kris morena egeT idiotur serials ar gadaiRebda
|
| |
|
|
| elly | Дата: Вторник, 2007-06-12, 2:37 PM | Сообщение # 34 |
| Quote (giorgi) kris morena egeT idiotur serials ar gadaiRebda
|
| |
|
|
| elly | Дата: Вторник, 2007-06-12, 2:37 PM | Сообщение # 35 |
| reklamazec etyoba ro idioturia vinme uyurebs? (me ara)
|
| |
|
|
| marizza | Дата: Вторник, 2007-06-12, 5:07 PM | Сообщение # 36 |
 nagijari meamboxe
| elly, xo reklama rogorc ki vnaxe egreve vtqvi es crisis proeqti araatko giorgi, martali xar
|
| |
|
|
| Fedya | Дата: კვირა, 2007-12-09, 9:09 PM | Сообщение # 37 |
|
Сержант
| Quote (marizza) googleshi ro chavwere amati serialis saxeli magnitofonebi amomiyara eg imitom, rom sinamdvileshi "FM 04" ki ara, "FRECUENCIA 04" hqvia. scade da amogyris:))) ar gegonot, rom vuyurebdi! ubralod, jurnalebshi iyo dawerili.  Добавлено (2007-12-09, 9:09 Pm) ---------------------------------------------
Quote (elly) reklamazec etyoba ro idioturia vinme uyurebs? (me ara) reklamashi egeti rameebi tqves, rom dedachemma yureba amikrdzala. arc erti seria ar miyurebia. kide kai ar vuyurebdi. jer erti imitom, tom debilobaa, da meorec, romc momwoneboda, nervebs avishlidi da vso imitom, tom shewyvites chveneba
Fedya///rebelde way///erreway
|
| |
|
|
| marizza | Дата: Среда, 2007-12-26, 3:04 PM | Сообщение # 38 |
 nagijari meamboxe
| uazroba seriali iyo daixura es tema
|
| |
|